Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo
Het dorpje Hoenderloo ligt centraal op de Veluwe, halverwege Apeldoorn en Arnhem. De Veluwe is één groot aaneengesloten natuurreservaat gekenmerkt door groen, bossen, heide, zandverstuivingen, ruimte en rust. Liefhebbers van wandelen en fietsen komen hier volledig aan hun trekken. Bij bungalowpark Hoenderloo wandelt of fietst u rechtstreeks vanuit uw bungalow de natuur in. Er zijn bij de receptie talloze wandel- en fietsroutes verkrijgbaar, die u de allermooiste plekjes van de omgeving laten zien.

In de directe omgeving kunt u tal van attracties bezoeken, zoals Paleis Het Loo, Apenheul, de Koningin Juliana Toren en het Nationale Park de Hoge Veluwe met het Kröller Müller museum, wereldberoemd vanwege de Van Gogh-collectie.

Wilt u liever op het park blijven, kan dit natuurlijk ook. Bungalowpark Hoenderloo biedt op haar park tal van faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad met een geheel wegschuifbare overkapping, twee all seasons tennisbanen en een restaurant.

De prijs voor een weekend (vrijdag-zondagavond) of een lang weekend (vrijdag-maandagochtend) is hetzelfde.

Het zwembad op het park is een verwarmd overdekt zwembad met wegschuifbare overkapping. In de periode november tot april is het zwembad op het bungalowpark gesloten. Ieder gast wordt 1x gratis toegang aangeboden voor zwembad Malkander te Apeldoorn.

Het keukenlinnen zit in het badlinnenpakket.

Bij reservering van bungalows buiten familieverband kan een waarborgsom van 100,- worden gevraagd.

Groepen jongeren mogen enkel onder begeleiding van volwassenen op dit park verblijven!

Vanaf 1 oktober 2011 wordt gestart met de renovatie van het restaurant op Bungalowpark Hoenderloo. Vanaf die datum is het restaurant gesloten. De snackbar is gedurende schoolvakanties geopend, ook voor afhaalmaaltijden. De parkmedewerkers informeren u graag over de vele eetgelegenheden in onze directe omgeving. Gedurende uw verblijf ondervindt u geen hinder van geluid of bouw(materialen).

Vakantiepark faciliteiten
Broodjesservice
Fietsen
Fietsverhuur
Jeu de boules
Midgetgolf
Openlucht zwembad
Indoor zwembad
Parkeerplaats
Receptie
Sauna/Turks stoombad
Solarium
Speeltuin
Sportveld(en)
Springkussen
Tafeltennis
Tennisbaan
Wandelroutes
Wasgelegenheid